REFERENSSIT

Hirrestä on osaavissa käsissä moneksi, kuten Hirsi Hietamiehen tehtyihin töihin tutustuessasi voit todeta. Herääkö ideoita, ajatuksia? Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Iidan mökki

Vierasmaja / Leikkimökki

Kotitalon pihan suojaiseen reunaan, pienen lammen rannalle rakennettu leikkimökki toimii tarvittaessa tunnelmallisena kahden aikuisen tilavana vierasmajana.

hirren paksuus: +200 mm
materiaali: mäntypyöröhirsi
viimeistely: tervattu
Savusauna

savusauna

Kesämökkirantaan nousi kaunis ja perinteikäs savusauna. Projekti toteutettiin yhteistyössä Hirspek Oy:n kanssa: veistänyt Hirsi Hietamies, pystytys ja viimeistely Hirspek Oy.

materiaali: haapapelkka
hirren paksuus: 150 mm
Savusauna

Hirsikalusto

Yhteiset ruokailuhetket ja kesäillan istujaiset sujuu mainiosti kun pöytä ei nitku eikä penkit huoju. Jykevän hirsikaluston tervattu puu tuo arvokkuutta pienemmällekin terassille.

pituus: 3000 mm
materiaali: haapapyöröhirsi
viimeistely: tervattu
Savusauna

hiekkalaatikko & Keinu

Hirsinen leikkipaikka miellyttää niin perheen pienimpiä kuin vanhempienkin silmää. "Tosi kiva", kuuluu 5-vuotiaan asiakkaan analyyttinen kommentti.

materiaali: haapapyöröhirsi
viimeistely: tervattu
Savusauna

Mäntykalusteet, pöytä & penkit

Saunan kuistilta löytyy löylyttelijöiden vilvoittelutauon iloksi näppärän kokoiset kalusteet. Persoonalliset kalusteet jouduttavat leppoisaa saunatunnelmaa.

materiaali: mänty
viimeistely: tervaöljytty