TUOTTEET

Perinteisten majoitteiden, tunnelmallisten saunojen ja pihaa kaunistavien kalusteiden lisäksi Hirsi Hietamies ymmärtää hirren mahdollisuudet myös sisustusratkaisuja toteutettaessa. Jokainen projekti onkin aina omanlaisensa. Asiakkaan jokainen toive sekä tarve otetaan huomioon ja työtä tehdään puuta arvostaen.

Hirsi Hietamiehen tuoteperheeseen kuuluukin lähes kaikenlaiset veistotyönä toteutettavat majoitteet, kalusteet ja rakennelmat. Etsiessäsi tekijää joka tuntee hirren mahdollisuudet ja veistää puhdas tekemisen nautinto rinnassaan, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi.

Laavut Ja mökit

Kotipihaan, mökille tai vaikka metsäreitille miljööseen istuvat laavut, mökit ja muut rakennelmat. Täysin tarpeisiisi räätälöitynä, tottakai.

Saunat

Parhaiten löylyistä nauttii aidon hirren syleilyssä. Hirsi Hietamies taikoo niin perinteiset saunat kuin aidot savusaunatkin, isommalle sekä pienellekin porukalle.

Kalusteet

Hirsikalusteet tuovat arvokkuutta ja kestävät äidiltä tyttärelle, isältä pojalle. Hirsi on vaikuttava näky ja toimiva sisustuselementti myös julkisissa tiloissa.